Wij streven ernaar om regelmatig (7-8 keer per jaar) een nieuwsbrief uit te brengen. We brengen een brief uit als er iets te melden is, zoals nieuw speelgoed, wijzigingen van openingstijden, of bepaalde aanpassingen. 

Zo proberen we u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. 

Ontvangt u onze brief niet? Dan zou het kunnen dat de brief in de map ‘ongewenste mail’ terecht is gekomen. Vooral als u de brief voor het eerst ontvangt gebeurt dit wel eens. Als u dan aangeeft dat u onze post goedkeurt lukt het vrijwel altijd dat u hem bij uw normale post binnen krijgt.

Lukt het echt niet? Wilt u dit dan doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dan gaan wij uitzoeken waar het aan ligt. Of u belt/appt ons even via:
06 24 76 1324.
Ook zet de webmaster altijd de link voor de laatste nieuwsbrief op deze startpagina aan de rechter bovenkant in het vakje ‘Lees onze nieuwsbrieven online’. Even klikken en u kunt ze allemaal lezen.

Door de coronaperiodes en onze tijdelijke verbouwing zijn er even weinig of geen nieuwsbrieven geweest. We moeten natuurlijk wel wat te melden hebben. Maar dat is nu voorbij. 

Heeft u zelf iets leuks te melden? Dan ontvangen wij dit graag via de infomail en als het een leuke bijdrage is voor andere leden, dan zetten wij die er natuurlijk in. We zijn benieuwd wat we binnen krijgen!