Wij streven ernaar om regelmatig (7-8 keer per jaar) een nieuwsbrief uit te brengen. We brengen een brief uit als er iets te melden is, zoals nieuw speelgoed, wijzigingen van openingstijden, of bepaalde aanpassingen.

Zo proberen we u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes.

Ontvangt u onze brief niet? Dan zou het kunnen dat we geen actueel mailadres van u hebben. We ontvangen dan graag uw mailadres d.m.v. dit te melden via een mail naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waardoor wij ook automatisch uw nieuwe adres hebben. Of u belt/appt ons even via: 06 24761324.

Daarnaast zou het kunnen dat de brief in de map ‘ongewenste mail’ terecht is gekomen. Vooral als u de brief voor het eerst ontvangt gebeurt dit wel eens. Als u dan aangeeft dat u onze post goedkeurt lukt het vrijwel altijd dat u hem bij uw normale post binnen krijgt.

Ook zet de webmaster altijd de link voor de laatste nieuwsbrief op deze startpagina aan de rechter bovenkant in het vakje ‘Lees onze nieuwsbrieven online’. Even klikken en u kunt ze allemaal lezen.

Heeft u zelf iets leuks te melden? Dan ontvangen wij dit graag via de infomail en als het een leuke bijdrage is voor andere leden, dan zetten wij die er natuurlijk in. We zijn benieuwd wat we binnen krijgen!